Anders Daggert Bygg & Mark AB

Markarbete Karlstad

Anlita oss för ditt markarbete i Karlstad

Varför välja oss?

Tryggt markarbete i Karlstad

Det är en självklarhet för oss att vara där för våra kunder när de behöver markarbete i Karlstad och runt om i Värmland. Hos oss finner du den expertisen du behöver och länge letat efter. Vi har djup erfarenhet inom områden som dränering, husgrund, grävning av avlopp och andra markrelaterade arbeten.

Med oss som din partner har du möjlighet att få stöd med en mängd olika projekt. Förutom vårt markarbete, har vi även kompetens inom bygg. Så tveka aldrig att ta kontakt när du behöver en pålitlig samarbetspartner för dina projekt, oavsett deras omfattning.

Vi är dedikerade till att överträffa dina förväntningar och skapa resultat som inte bara är hållbara, utan även speglar din vision och önskemål. Vi är redo att ta oss an utmaningar och hjälpa dig att förverkliga dina idéer på ett professionellt och kreativt sätt.

Kontakt

Markarbeten

Här kan du läsa om vårt breda utbud av markarbeten. Dessutom är vi öppna för andra typer av projekt i Karlstad och runt om – tveka inte att fråga oss om dina behov, så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.

01

Husgrund

Vi på Anders Daggert Bygg & Mark AB specialiserar oss på att skapa starka och hållbara husgrunder som utgör en stabil bas för ditt byggnadsprojekt. Vårt erfarna team tar hänsyn till markförhållanden och byggnadskrav för att säkerställa en grund som varar i många år framöver.

02

Dränering

Med vår expertis inom markarbete och dränering, ser vi till att vattnet hanteras på rätt sätt runt din fastighet. Vi erbjuder skräddarsydda dräneringslösningar för att förhindra fuktproblem och skydda din byggnad från skador på grund av vattenansamling.

03

Avlopp

Vi vet hur viktigt det är med ett bra avloppssystem för varje hus eller plats. Våra experter ser till att avloppsvattnet tas om hand på ett tryggt sätt som är snällt mot miljön.  Om det är dags att gräva för ett nytt avlopp, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig!

04

Sten- & bergspräckning

Inför ett bygge är det viktigt att skapa tillräckligt med utrymme för en stadig grund. Om detta innebär att vi behöver ta bort sten genom sten/bergspräckning, så är vi naturligtvis här för att bistå dig med det. Säkerhet, precision och noggrannhet är en självklarhet för oss.

05

Rivning

Med Anders Daggert Bygg & Mark AB kan du vara säker på att rivningen genomförs på ett smidigt och ansvarsfullt sätt. Vårt team har expertis inom rivning och ser till att varje steg genomförs på rätt sätt. Vi kan hjälpa dig riva,  stort som litet.

06

Trädfällning

Behöver du fälla ett träd på din tomt? Självklart är det något vi kan hjälpa dig med. Vi använder rätt teknik och verktyg för att du ska kunna luta dig tillbaka medan våra experter tar hand om fällningen, från start till slut.

Markarbete i Karlstad med omnejd!

Hos Anders Daggert Bygg & Mark AB är vi stolta över vår flexibilitet gentemot våra kunder. Det betyder att vi inte håller oss enbart till markarbeten i Karlstad, istället sträcker vi oss över hela Värmland. Denna höga tillgänglighet möjliggör för oss att erbjuda våra tjänster på flera olika platser och skräddarsy dem efter varje kunds speciella önskemål.

Gäller rotavdrag vid markarbete?

När du anlitar vår firma för markarbete i Karlstad har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. ROT står för “Reparation, Ombyggnad och Tillbyggnad”, och det är en skatteförmån som gör det möjligt för privatpersoner att dra av en del av kostnaderna för arbete som utförs i eller på deras bostad. Det kan inkludera olika typer av renoverings- och byggnadsarbeten, inklusive markarbete. Vill du veta mer kring avdraget så kan du läsa mer på Skatteverket.se

Vår historia

Anders Daggert Bygg & Mark AB

Välkommen till Anders Daggert Bygg & Mark AB! Vi har varit verksamma sedan 2010 och har genom åren slutfört en mängd olika projekt av olika storlek. Vi är baserade i Värmland och erbjuder professionella tjänster inom bygg och mark. Vår personal är stolta över att vara flexibla och arbeta över hela regionen, inklusive Karlstad. Med vår breda erfarenhet inom markarbete, kan vi leverera högkvalitativa tjänster.

När du vill komma i kontakt med en professionell firma för markarbete i Karlstad, så är det oss du ska prata med. Med oss når du dina mål på ett smidigt och professionellt sätt.

Kontakta oss för ditt markarbete i Karlstad!

Att ta kontakt med oss är enkelt. Du kan antingen ringa oss på det angivna numret eller fylla i vårt formulär för att skicka oss ett meddelande. Där kan du även begära en offert, som du givetvis får ta del av helt kostnadsfritt.

Offert

Begär offert

Facebook

Följ vårt markarbete

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!